Tuesday, November 2, 2010

Stuart Hamm näitas kuidas üks mees peaks käsitlema naist

22. oktoobril võlus vähemalt saalitäie inimesi Suart Hamm - tõeline bassistist täht. Kogu kontserti nautisin iga oma keha karvaga ning oleks tahtnud veelgi. Väga kihvt oli jälgida kuidas ta mõttest puudutada mõnd keelt tekkis juba fantastiline heli. Ta kasutas kogu oma keha ja kõiki 10 sõrme kogu aeg. See oli lihtsalt hämmastav ning ma üldse ei imesta, miks ta on korduvalt valitud maailma parimaks basskitarristiks.

Sellega kaasnes muhe huumor ning humoorikas rahu. Ma pole tõeliselt pikka aega saanud sellist kontsertelamust. Romantilisus, hingelisus ning hea fiiling. Stu silmnähtavalt nautis seda kontserdi andmist ning ta andis tõsiselt palju.

Enne Stuart Hammi astusid lavale ka meie oma poisid Eestist - Toomas Vanem & Limited Edition. See oli samuti nõnda nauditav ning kirev. Minu keha ei suutnud vastu võtta kõike seda mida pakuti. Kohe kui taas võimalus neidki kuulata, haaran sellest.

Samuti tuli esitusele nö koos ettekantud lood. Toomas Vanem jättis tundus olevat täpselt selline mees, kes läheb tõsliselt lahti peale esimest lugu.




Aga super!

No comments: